Casper B. - Pædagogvikar

5270 Odense N
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
39 år
Bruger oprettet:
2022

Pædagogmedhjælper med erfaring i styrkebaseret pædagogik og meget andet søger job

Uddannelse: Ingen pædagogisk uddannelse

Når jeg arbejder med børn og unge, gør jeg det udfra en autoetnografisk tilgang, hvilket vil sige, at jeg bruger mig selv og mine erfaringer i mit arbejde. Denne tilgang blandet med den styrkebaserede pædagogik gør at jeg hurtigt får dannet sunde og udviklende relationer til børn og unge. Ved at holde fokus på individuelle styrker hos børnene, i stedet for at påpege svagheder, operere man automatisk i et positivt miljø.
i min rolle som pædagogisk medarbejder går jeg forrest når der skal laves noget kreativt, arrangeres arrangementer, eller leges lege og spilles bold.

Kvalifikationer

Uddannelse:
Cand IT Produkt Design
PBA Digital koncept udvikling
2 år på lærerseminariet

Relevant erfaring:
Jeg har arbejdet 5 år som pædagogmedhjælper i indskolingen, hvor jeg primært har stået for/hjulpet med undervisningen i klasserne 0-3. Derudover har jeg erfaring som vikar på både mellemtrin og i udskolingen.

Jeg er frivillig på OPAD lejren, som er et tilbud til unge i alderen 12-18, hvor vi hvert år er på lejrtur til Fanø.
Jeg er frivillig hos "Mind Your Own Business", et tiltag som arbejder med udsatte unge og iværksætteri. Kort fortalt hjælper jeg unge (13-15år) fra et udsat område i Fredericia, med at opfylde drømmen om at starte egen virksomhed.

I fritiden arbejder jeg på mit eget projekt, "Empatiskolen" som jeg gerne skulle få offentliggjort start 2023. Det er et projekt hvor jeg indsamler historier fra voksne, hvor de fortæller om oplevelser fra deres barndom/ungdom. Historierne skriver jeg rent og supplerer med en smule fiktion, så de passer til konceptet. Meningen er at børn(forældre) og ungen kan læse historierne, og ikke føle sig alene med de tanker og oplevelser vi alle på den ene eller anden måde har været udsat for. Fælles for historierne er at de alle omhandler følelser og empati, og til historierne høre dilemmaer og spørgsmål, som læseren kan forholde sig til efter endt læsning.

Link til Empatiskolen (siden er under opbygning)
https://capcool17.wixsite.com/website

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Casper B.'s kontaktoplysninger.