Cecilie T. - Lærervikar

4600 Køge
Arbejdsradius:
10 km.
Alder:
29 år
Bruger siden:
7/10-2020

Lærerstuderende lærervikar

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Billedkunst , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi

Linjefag: Dansk , Dansk som andetsprog , Historie , Matematik

Jeg er engageret, arbejdsom og meget fleksibel ift. arbejdsopgaver og arbejdstid. Jeg vil som lærervikar kræve det samme af eleverne, som deres faste lærere gør, og de kan forvente, at jeg går til opgaven og den enkelte lektion, som velforberedt og med en stor portion ekstra materiale at tage fat på, hvis den enkelte lærer ikke har haft mulighed for at skrive en vikarplan. Jeg sætter en stor ære i at være med til at udvikle og forme børn og unge i mit arbejde og virke som lærervikar, og jeg er samtidig meget interesseret i at udvikle mig selv som underviser.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet som fast lærervikar fra 2011-2013, hvor jeg bl.a. nåede at have to faste vikariater på et halvt års varighed hver. Det ene i en specielklasse, og det andet i en 2.klasse, hvor jeg fungerede som dansk- og klasselærer. Derudover har jeg arbejdet 5 år i en SFO, hvor jeg også havde timer på den tilhørende skolen. Her varetog jeg eksempelvis USU, matematik, idræt og havde støttelærerfunktion.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Cecilie T.'s kontaktoplysninger.