Charlotte C. - Lærervikar

2400 København NV
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
56 år
Bruger oprettet:
2023

Familieorienteret journalist med mange kompetencer søger nye udfordringer som lærervikar

Fag: Matematik , Madkundskab , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Biologi , Samfundsfag , Engelsk , Dansk

at træde til som vikar i fagene: dansk, samfundsfag, engelsk, billedkunst, håndværk og design, madkundskab, natur/teknik og tysk (mellemtrinnet).

Kvalifikationer

Jeg er uddannet journalist med 20+ års erfaring fra faget som både fast- og vikaransat samt en årrække som selvstændig freelancer. Jeg er mor til syv hjemmelavede individer i alderen 12-29 år, der pt. er i folkeskolen, på gymnasiet, har sabbatår, læser på højskole eller universitetet med så forskellige fag som litteratur, sociologi, spansk og journalistik.
Som mor til en større børneflok i alle aldre har jeg stor erfaring med netop børn og deres skolegang. Jeg har selv undervist nye journaliststuderende på DMJX, handelskolelever i journalistik og har holdt 100+ foredrag/workshops, som jeg selv har udviklet, booket og eksekveret.
Igennem mange år har især familie- og børneområdet været mit journalistiske hovedfokus, da jeg skrev og fik udgivet en bog om familieliv (MOAR – Sådan får du hvilepuls i hverdagen) samt fungerede som familieekspert på Ude og Hjemme gennem en årrække.
Jeg er udpræget naturmenneske, sover ude seks måneder om året, kan godt starte et lejrbål og en meget erfaren gør-det-selv’er, som har ombygget huse, lejligheder og en enkelt landejendom (hvor vi havde dyr og stor frugthave) gennem de seneste 25 år. I dag har jeg både hund, kat og et mindre hønsehold, og jeg holder meget af at lave planter, dyrke egne grøntsager eller bruge havens æbler til most.
En overgang troede jeg, at jeg skulle være kunstner, så jeg kan både tegne, male og modellere samtidig med, at jeg er dygtig til andre kreative ting som broderi og syning. Jeg er desuden også rimelig ferm i et køkken.
Som journalist har jeg selvfølgelig et meget veludviklet kommunikationsgen, og som selvstændig desuden logistik- og planlægningsfærdigheder samt god talforståelse (regnskab).
Jeg har boet rigtig mange år i udlandet, så jeg taler og skriver flydende engelsk, er god til norsk (samt svensk/skandinavisk) og et rimeligt tysk.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Charlotte C.'s kontaktoplysninger.