Fillip K. - Lærervikar

2000 Frederiksberg
Arbejdsradius:
40 km.
Alder:
18 år
Bruger oprettet:
2023

Pålidelig & Rolig Lærervikar søger Job fra August 2023.

Fag: Geografi , Musik , Madkundskab , Idræt , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk , Special lærer

Det skal nævnes at jeg leder efter Vikarjob Fra start August 2023, da jeg fylder 18, D. 8 August.
Jeg tilbyder undervisning i stort set alt, de markerede felter jeg skulle vælge, er kun mine stærkeste sider. Jeg tilbyder super god musikundervisning, da jeg er meget musikalsk og både spiller guitar og klaver. Samtidig med det er jeg meget sporty og spiller fodbold og er meget aktiv. Jeg er en super frisk ung mand med massere mod på livet og dens masse udfordringer, hvilket jeg ser som en kæmpe bonus som lærervikar. Der findes intet mere træls end en uengageret lærer eller vikar. Derfor vil jeg gøre undervisningen lærerig og samtidig spændende, så de ikke går kolde, ligesom jeg selv gjorde i folkeskolen med uengageret lærer og vikarer. Jeg tilbyder Massere af fleksibilitet, da det er mit sabbatår. Jeg rigtig gerne vil udnytte året/årene til at vokse som leder og som person. Jeg ser mig selv værende meget Pligtopfyldende og jeg nyder at dygtiggøre mig og blive bedre uanset udfordring.

Kvalifikationer

Jeg har tidligere haft rigtig meget med mindre børn at gøre i alderen 0-10 år.
Jeg har altid lidt været familiens børnepasser og har friviligt altid hjulpet.
I folkeskolen var jeg del af en masse klubber fra 6-9 hvor vi arbejdede med mindre årgange fra 0-6 hvor jeg har været leje patruljeleder og "Ældre Hjælpe ven" til flere forskellige børn, med specielle behov.
Jeg ser et stort lys i børn og er opvokset med 2 små søstre, som er 12 og 16 år yngre end mig.
Min mor er hjemmegående dagplejemor og derfor har der altid været fyldt hus og massere gang i den med børn, så presset situationer kender jeg godt til, og jeg er super god i dem.
Jeg er god til at forstå børn og har altid været meget interreseret i hjælpe børn der har det svært og give dem i smil på læben og en glæde ved at gå i skole.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Fillip K.'s kontaktoplysninger.