Hanna P. - Lærervikar

5762 Vester Skerninge
Arbejdsradius:
50 km.
Alder:
25 år
Bruger oprettet:
2022

Lærerstuderende søger arbejdserfaring

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Engelsk , Dansk

Linjefag: Geografi , Matematik , Billedkunst , Natur/Teknologi , Biologi , Engelsk

Som person er jeg engageret, rolig, omsorgsfuld, hjælpsom og ansvarlig. Jeg har en åben og positiv indstilling og er glad og imødekommende. Jeg er god til at samarbejde og kan også arbejde selvstændigt. Jeg er loyal og overholder mine aftaler. Jeg er god til at skabe struktur og overblik og vægter dette højt, når jeg underviser. Jeg er fleksibel og klar på at omstille mig, hvis noget ikke går som planlagt. Jeg er grundig med mit arbejde og lægger vægt på at løse mine opgaver med omhu og kvalitet. Jeg er desuden pligtopfyldende, mødestabil og kommer altid velforberedt. Jeg er meget kreativ og glad for at male, tegne og lave håndarbejde. Jeg er også meget glad for at være ude i naturen og at bevæge min krop.

Jeg er fleksibel i forhold til arbejdstider, og jeg kan nemt komme til og fra arbejde, da jeg har kørekort og egen bil.

Kvalifikationer

Gennem to år på læreruddannelsen har jeg fået en del viden om pædagogik, didaktik, samarbejde, kommunikation, fortælling og facilitering af aktiviteter. På læreruddannelsen har jeg også fået kendskab til specialundervisning.

Forud for min uddannelse har jeg været i virksomhedspraktik på en folkeskole i tre måneder, hvor jeg var hjælpelærer på 4. årgang. Her hjalp jeg eleverne med forskellige opgaver i flere fag. Jeg har derfor erfaring med at arbejde med børn og formidle forskellige opgaver videre til eleverne. Jeg var hjælpelærer i matematik, dansk, engelsk, billedkunst og håndværk/design. Jeg er god til at danne relationer til eleverne, da jeg er nysgerrig på eleverne, og gerne vil lære dem og deres interesser at kende.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Hanna P.'s kontaktoplysninger.