hebah M. - Lærervikar

2770 Kastrup
Arbejdsradius:
100 km.
Alder:
22 år
Bruger oprettet:
2023

Fleksibel og professionel lærervikar

Fag: Special lærer , Geografi , Matematik , Musik , Madkundskab , Idræt , Håndværk og design , Billedkunst , Natur/Teknologi , Fysik/Kemi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Spansk , Fransk , Engelsk , Dansk som andetsprog , Dansk

På baggrund af mine erfaringer og kompetencer vil jeg mene, at jeg vil passe godt ind som lærervikar på jeres skole. Jeg vil kunne hjælpe elever i alle klassetrin samt at kunne samarbejde med lærerteamet på professionelt niveau.

Som person er jeg meget hårdtarbejdende og tager altid initiativ, hvis nogen mangler en hånd. Jeg elsker at omgås med andre mennesker og gør altid en ekstra indsats for at holde min arbejdspræstation på topniveau. Mest af alt, er jeg er en meget organiseret person som også altid er fleksibel og klar til at hjælpe. Derfor mener jeg, at jeg vil kunne opfylde jeres værdier og være den rette lærervikar for jeres skole.

Kvalifikationer

I løbet af de sidste år, har jeg fået erhvervserfaring fra mange forskellige steder. Jeg har arbejdet som salgsassistent forskellige steder, som tolk på hospitaler og kommuner og som fundraiser for mødrehjælpen. Jeg elsker at arbejde med mennesker og jeg nyder at møde nye mennesker på forskellige måder. Mine forskellige erfaringer har gjort at jeg har udviklet mine kompetencer på mange forskellige fronter.

Det har givet mig nye kommunikative kompetencer, hvor jeg blandt andet har lært at anvende situationsbestemt kommunikation. Det er nemlig en del af arbejdet med mennesker at kunne kommunikere på forskellige måder, alt efter situationen.
Derudover har det givet mig evnen til relationsdannelse, som jeg personligt mener er det vigtigste i mødet med nye mennesker.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst hebah M.'s kontaktoplysninger.