Helen Dörte M. - Lærervikar

6720 Fanø
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
41 år
Bruger oprettet:
2023

Glad Lærervikar søger job

Fag: Tysk

Jeg vil gerne bruge mine uddannelser og erfaringer i jeres institution og give børnene en aktiv hverdag med forskellige udendørs aktiviteter som jeg gerne udvikler og gennemfører sammen med børnene.
Hvis I har brug for en aktiv medarbejder som har det svært at sidde stille og har altid nogen gode ideer til aktivering af børnene, så glæder mig til at høre fra jer.

Kvalifikationer

Jeg er eksamineret pædagog med tyngdepunkt „fritid / turisme og kulturarbejd“.
Fra november 2009 til august 2015 har jeg arbejdet som pædagog i en daginstution øst for Hamborg. Om formiddagen har jeg arbejdet som lederassistent (og efter behov som vikar i alle afdelinger), om eftermiddagen har jeg arbejdet med skolebørn fra 1. til 4. Klasse.

Jeg har en special uddannelse som Outdoor-Trainer (inclusive klatreuddannelse) og bruger det gerne når jeg arbejder med børn (og voksne) i naturen (på stranden, i skoven, i klitterne).
Som lederassistent har jeg altid haft et godt overblik over situationen også når det blev kompleks (planlægning af vikarer ved medarbejders sygdom).

Jeg er suveræn i arbejd med computer (MS Office og administrationsprogram), jeg er en rutineret bruger af sociale medier (Facebook) og lærer gerne nyt ved computer.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Helen Dörte M.'s kontaktoplysninger.