Jackie Luzy H. - Lærervikar

2300 København
Arbejdsradius:
40 km.
Alder:
41 år
Bruger oprettet:
2024

Energisk, empatisk og engageret vikarlærer (som arbejder på at blive udannet lærer)

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Madkundskab , Geografi

Jeg søger en stilling som lærervikar da jeg har dyb passion for at gøre en positiv forskel for børn og unge i Danmark. Jeg drømmer om at styrke fremtidsmulighederne for alle børn og derfor er mit ønske tage meritlæreruddanelsen, som er min motivation for at søge som lærervikar

Kvalifikationer

Min undervisnings- og formidlingsbaggrund spænder bredt, og jeg har erfaring som kundetype specialist inden for Brand Marketing. Ved Copenhagen School of Entrepreneurship har jeg undervist og coachet unge iværksættere ved brug af kundetype metoden. Jeg har også fungeret som koordinator og dommer for Edison, en landsdækkende iværksætterkonkurrence for folkeskoleelever.

I 2020 blev jeg certificeret Mindfulness Instruktør og har implementeret et mindfulness forløb for unge elite dansere på Freddie Pedersens Internationale Danseakademi. Gennem disse erfaringer har jeg opnået en særlig glæde ved at facilitere workshops og fungere som mentor, og jeg har set, hvordan denne tilgang kan skabe aha-oplevelser og igangsætte transformative rejser for mine deltagere.

Min baggrund inkluderer en Bachelor i Kommunikation og en Kandidat i Iværksætteri & Innovation

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jackie Luzy H.'s kontaktoplysninger.