Jasmin Z. - Lærervikar

5240 Odense NØ
Arbejdsradius:
30 km.
Alder:
21 år
Bruger oprettet:
2022

Ung og engageret lærervikar

Fag: Geografi , Madkundskab , Natur/Teknologi , Biologi , Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Spansk , Engelsk , Dansk

En energisk og målrettet personlighed. Jeg er en ung pige der lige har afsluttet en gymnasial uddannelse med flotte resultater, og søger i øjeblikket at kunne hjælpe andre unge på vej til at blive dannede voksne. Jeg er social, tålmodig og udviser høj grad af forstålighed i svære situationer, samtidigt med at jeg er en problemløser. Jeg ser det muligt, at undervise i de fleste af folkeskolens fag, og jeg er derfor også alsidig i høj grad. Jeg kan ligeledes tilpasse mig tilenhver til, i og med at jeg er fleksibel.

Kvalifikationer

Jeg har en del erfaring i det sociale. Jeg har ved adskillige fritidsjobs arbejdet i nær kontakt med forskellige typer af individer, hvoraf jeg har indlært mange af mine kvaliteter, såsom den omtalte tålmodighed. Desuden har jeg været studiepilot under min gymnasietid, hvor jeg blandt andet har hjulpet til med opgaveløsninger i henholdsvis samfundsfag og engelsk på A, B og C-niveau.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Jasmin Z.'s kontaktoplysninger.