Kristine S. - Lærervikar

8000 Aarhus
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
23 år
Bruger oprettet:
2023

Kommende lærerstuderende søger erfaring

Fag: Dansk , Dansk som andetsprog , Engelsk , Fransk , Spansk , Tysk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Biologi , Fysik/Kemi , Natur/Teknologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi , Special lærer

Som kommende lærerstuderende er jeg super motiveret for at gøre undervisningen så god som mulig, samtidig med at jeg får indsigt og erfaring inden jeg starter på studiet. Jeg har en del erfaring med undervisning, bl.a. på skoler og så er jeg tutor for elever der ønsker ekstra undervisning.

Kvalifikationer

Jeg var hjælpelærer i en 7. og en 8.klasse, da skolen havde fået ekstra midler til støtte efter en lang coronanedlukning, hvor nogle elever havde brug for ekstra hjælp. Herefter fortsatte jeg som vikar på skolen. Derudover er jeg tutor gennem både Toptutor og Gotutor, hvor jeg løbende tager elever der har brug for privatundervisning. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger for mine forløb (Disse kan fremvises hvis det ønskes), og føler at jeg udvikler mig mere og mere samtidig med eleven for hvert forløb. Jeg synes det er virkelig fedt at se, når man bidrager til at udvikle børn og unge i en positiv retning, og når man kan mærke og se denne udvikling.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Kristine S.'s kontaktoplysninger.