Søren S. - Lærervikar

5240 Odense NØ
Arbejdsradius:
5 km.
Alder:
31 år
Bruger oprettet:
2022

Entusiastisk Lærevikar og Pædagog Assistent

Fag: Dansk , Engelsk , Historie , Kristendomskundskab , Samfundsfag , Billedkunst , Idræt , Madkundskab , Matematik , Geografi

Jeg er en imødekommende person, der kender til vigtigheden i at møde andre mennesker med et smil. Jeg er ikke bange for, at tage de vigtige samtaler og være en autoritetsfigur, når der er brug for det - men for mig er det vigtigt at møde alle på min vej med posititivitet. Udfordringer er ikke noget, der stopper mig, men som jeg gerne går imod for at løse dem.

Kvalifikationer

Gymnasiel Uddannelse VUC Odense.
Januar 2019 - Maj 2021

Børnepsykologi Kursus med fokus på ADHD/ADD
Sommeren 2014 (2½ måneds kursus)

Pædagog Seminariet Esbjerg
Januar 2014 - December 2014

Pædagog Assistent hos Fyrretræet Odense.
Januar 2018 - Maj 2018
Kommunal erhvervspraktik på bestemt tid. Udover alment pædagog assistent arbejde ordnede jeg hele fælles-arealets have. Sammen med nabo vuggestuen fik vi gjort arealet til et eventyrligt og fedt sted at lege.

Pædagog Assistent hos Ungdomscenter Ung Odense
Oktober 2017 - December 2017
Kommunal erhvervspraktik på bestemt tid. Arbejdede i en klub, hvor jeg hjalp en gruppe unge drenge med at starte på en ny hobby. Jeg sørgerede for at donerer hobby grej til klubben, så de kunne afprøve Magic The Gathering og se, om det var noget for dem.

Pædagog Praktik hos Klub Drosselvej Esbjerg
August 2014 - December 2014
Praktik gennem Pædagog seminariet. Kom ind i klubben da skolereformen trådte i kraft. Dette gjorde at klubben stod overfor mange udfordringer, som vi fik løst på bedst mulige måde.

Pædagog Assistent hos Åddalskolen Esbjerg
Marts 2011 - Juni 2011
Kommunal erhvervspraktik på bestemt tid. Var praktikant i indskolingen på mit første pædagogiske arbejde. Her lærte jeg, at jeg elsker at arbejde med mennesker og det sociale aspekt i det pædagogiske fag.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Søren S.'s kontaktoplysninger.