Opret pædagogvikarprofil - gratis og uforpligtende

Opret dig som pædagogvikar

 

Her kan du oprette en gratis vikarprofil, som vil blive synlig for institutioner i nærheden af dig.

 

Du kan oprette en profil med din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode eller logge ind med din facebook-konto. At logge ind med facebook giver ikke hverken institutioner eller vikarportalen adgang til den facebook profil, det er blot en mulighed for at logge nemt ind uden at skulle bruge adgangskode.

 

Hvem kan oprette sig?

Alle der ønsker, og kan fungere som pædagogisk vikar må oprette en vikarprofil. Hvis du er uddannet eller under uddannelse som pædagog er det naturligvis en fordel. Men har du kompetencer som på anden måde kvalificerer dig, skal du ikke holde dig tilbage. På Vikarportal.dk ønsker vi først og fremmest dygtige vikarer uanset baggrund.

 

Når du opretter en profil på vikarportal.dk, oplyser du, om du er uddannet eller under uddannelse, faglige kompetencer og erfaringer således at institutionerne kan søge vikarer der bedst matcher kortere ledige stillinger.

 

Du oplyser ligeledes om dine kontaktoplysninger, som institutionerne køber sig adgang til og derefter kan kontakte dig direkte for at tilbyde dig en stilling. Her oplyses din e-mailadresse og telefonnummer. Dit navn bliver vist med fornavn og forbogstav i dit efternavn.

 

Når du opretter en profil på vikarportal.dk oplyser du din adresse, så institutionerne får vist vikarer i et geografisk område tættest på skolen. Din adresse anvendes udelukkende til dette formål og forbliver derudover anonym for skolerne, indtil du selv oplyser den ved eventuel ansættelse.

 

Når en institution finder frem til din profil, kontakter de dig direkte for at indkalde til en samtale og eventuelt indgå aftale om ansættelse i den ledige stilling. Institutionerne vælger, hvilke profiler de vil kontakte, ud fra match i faglige kvalifikationer og erfaringer. Derfor er det en fordel at udfylde din profil i detaljer med relevante oplysninger.

 

 

Hvad er dine rettigheder som vikar gennem vikarportal.dk?

Når du har oprettet en vikarprofil på vikarportal.dk er den aktiv. Det betyder, at institutioner i nærheden af dig vil få vist din profil og kan kontakte dig med tilbud om kortere vikariater. Siger du ja tak til en stilling, ansættes du direkte af institutionen under de gældende vilkår. Vikarportal.dk formidler blot kontakten mellem dig og institutionen og har ingen indflydelse på eventuel ansættelse.

 

Du kan til enhver tid sige nej tak til et jobtilbud, men er årsagen, at du ikke længere er ledig, opfordrer vi dig til at deaktivere din profil, således at institutionerne ikke skal ringe forgæves.

 

Det er gratis at oprette en profil, og du kan til enhver tid slette eller blot deaktivere din profil såfremt du ikke ønsker at modtage jobtilbud.

 

Vikarportal.dk behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver ikke dine data til tredjeparter. Se øvrige generelle vilkår for brug af vikarportal.dk 

Find dit næste job som pædagogvikar

 

Vikarer til institutioner med pædagogisk ansatte

Vikarportal.dk er en tjeneste som formidler kontakt mellem institutioner og pædagogiske vikarer..

Her kommer du ind i billedet. Som vikar på Vikarportal.dk opretter man en gratis profil med kontaktoplysninger, vellignende foto, faglige kompetencer og erfaringer. Jo mere præcist man skriver, jo bedre mulighed har skolerne for at vælge netop dig til en stilling. Derefter kan man blive kontaktet af institutioner og få tilbud om jobs.

Som vikar, gennem vikarportal.dk, har man ret til at takke ja eller nej til en tilbudt stilling. Takker man ja forpligter man sig overfor skolen til at levere et godt stykke arbejde, være mødestabil og kompetent i sit arbejde, nøjagtig som man vil gøre det, hvis man søger en opslået stilling.

Når man først har fået foden indenfor, kan der tilmed være chance for at komme i betragtning, til faste stillinger på institutionerne og derfor kan en vikarprofil på Vikarportal.dk måske være din vej til et fast job. Er man derimod interesseret i at fortsætte med vikariater, er muligheden for at blive fundet af mange institutioner stor.

For at institutionerne kan finde kvalificerede vikarer, har de mulighed for at skrive en udtalelse om vikarerne på Vikarportal.dk. Dette kan være en god mulighed for dig som vikar, da erfaringen viser at udtalelser er vigtige for valget af vikar. Så gør et godt indtryk når du kommer i vikariater og bed institutionen om at skrive en udtalelse – så er dit næste job endnu tættere på.

For at sikre, at institutionerne hurtigt og nemt kan finde den rette vikar, er det vigtigt at man som vikar opdaterer sin status, hvis man er kommet i arbejde. Således skal institutionerne ikke ringe forgæves.

Opret en profil og lad institutionerne finde frem til dig her