Akut hjælp til at finde egnede kandidater til kort- og langtidsvikariater

For akut hjælp: ring på 71 74 11 02


Vikarportal leverer et aftalt antal kandidater til skolen inden for nærmere aftalt tidsramme
Første gang du bruger vores service er din pris kr.: 3.500,- kr. + moms.
Normal pris: kr. 5.000.- + moms
BEMÆRK: I faktureres KUN hvis en af de anviste kandidater ansættesimage

Flere institutioner kontakter os, da de ikke kan finde det rigtige ”Match” til deres behov, og ønsker hjælp til en yderligere søgning uden for vores kartotek af kandidater. Vikarportal ApS tilbyder facilitering af udvælgelsesprocessen med screening af kandidater med den ønskede profil.

FORDELE
Ved at benytte sig af vores facilitering opnås følgende fordele:

 

  • Ingen langsommelige opslag med løbetid på 30 dage på et medie, men brugbare resultater inden for få dage
  • Ingen brug af tid på gennemlæsning af ansøgninger & CV. Vikarportal screener på forhånd
  • Ingen irrelevante kandidater. Vikarportal sender kun kandidater videre, som har de ønskede kvalifikationer
  • I bruger ingen unødig energi og tid på at foretage opringninger, da kandidaterne ringer direkte til skolen
  • Institutionen slipper for at skulle holde styr på, hvilke kandidater som er interessante og ikke. Vikarportal leverer det aftalte antal ”rigtige” kandidater direkte til institutionen.
  • "No cure – No pay" Ansætter institutionen ikke en af de leverede kandidater, fakturerer vi ikke for vores assistance.


Vikarportal oplever en stigende efterspørgsel fra forskellige institutioner til hjælp af screening af uddannede pædagoger til kort- og langtidsvikariater landet over.
Igennem et større antal løste opgaver hos forskellige institutioner, udbyder vi nu facilitering til screeningprocessen. Et forløb kan se ud som følgende:

CASE
En institution ringer til Vikarportal, efter at de har været gennem vores kartotek af profiler, og IKKE har fundet et rigtigt ”match” til netop deres behov.
Gennem samtale med Vikarportal, fortæller institutionen om ønsker til mulige kandidater, såsom længde på vikariatet/stillingen, start dato, antal timer, specifikke personlige ønsker.
Institutionen aftaler med Vikarportal, hvornår det aftalte antal kandidater skal være til rådighed. Som regel inden for 3-7 arbejdsdage
Kandidaterne eller Vikarportal kontakter institutionen på telefon inden for dette tidsrum.
Institutionen aftaler nu selv den videre håndtering af samtaler og evt. ansættelsesvilkår, børneattest m.m. Vikarportal kan godt bistå med afholdelse af samtale med de valgte kandidater, men ser det ikke som hensigtsmæssigt, da den personlige kemi er afgørende for et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem institutionen og kandidaten.
Ansættes kandidaten, fakturerer Vikarportal. ApS skolen det aftalte beløb for ydelsen. Sker der ingen ansættelse, fakturerer Vikarportal ikke.

Basic Pakke:
Vikarportal leverer et aftalt antal kandidater til skolen inden for aftalt tidsramme. Ansættes en af disse, fakturerer Vikarportal ApS.
Pris:
Normal pris: kr.: 5.000,- +moms.
Try out pris for nye kunder: kr.: 3.500,- +moms
BEMÆRK: Der faktureres KUN hvis der ansættes en af de kandidater vikarportal.dk anviser

Hvis der er tale om hasteopgave, kan vi mod hastetillæg, smide alt hvad vi har i hænderne og arbejde på at finde kandidater til dig. Vi arbejder normalt med korte tidsrammer, så det skal haste virkelig meget.

<!--<b>Premium Pakke:
Vikarportal online-screener et antal kandidater gennem Google.Meet eller Microsoft Teams, og sender derefter det aftalte antal kandidater videre til skolen. Skolen kan gå direkte til en ansættelsessamtale ved aftale med kandidaten. Ansættes en af disse, fakturerer Vikarportal ApS. Pris: ring 71 74 11 02 for at aftale.


-->

 

Kontakt Vikarportal.dk

Tlf.:    71 74 11 02
Mail: [email protected]