Mikkel T. - Pædagogvikar

3370 Melby
Arbejdsradius:
0 km.
Alder:
24 år
Bruger oprettet:
2022

Erfaren vikar indenfor pædagogisk skolearbejde

Uddannelse: Skole- og fritidspædagogik (6-18-årige)

Jeg tilbyder et stort engagement for mit arbejde. Jeg er vant til at arbejde tæt med et team af lærer og pædagoger. Jeg er meget social, humoristisk og tager altid en ekstra tjans for mine kollegaer. Min kerneopgave som vikar eller som tidligere pædagogmedhjælper er altid at sørge for at børnene har det godt og imødekomme deres behov, jeg anvender anerkendende pædagogik når jeg arbejder med børn og går meget op i at danne en god relation. Jeg har god erfaring med at kommunikere med forældre, både fysisk og over Aula på beskeder.

Kvalifikationer

Jeg har arbejdet som ufaglært pædagogmedhjælper siden maj 2021. Jeg har været med til at opstarte Mini-sfo/førskolegruppe. Jeg har været med til Mini-sfo i 2021 og 2022 hvor jeg har arbejdet med børn der har en overgang fra børnehave til skole både fagligt, men også pædagogisk for at danne relationer blandt børn og voksne.

Jeg har erfaring som klassepædagog/Pædagogmedhjælper på 3.klasse årgang, hvor jeg var fra september 2021 til maj 2022. Som klassepædagog har jeg erfaring med co-teaching i både dansk og matematik, hvor jeg har været vant til at være en del af undervisningen. Jeg har erfaring med skolehjemsamtaler, forældremøder og teammøder sammen med lærer og pædagoger.

Jeg har erfaring med fritidstilbud SFO som jeg arbejdede med i tilknytning til min pædagogmedhjælper stilling fra maj 2021 til Juni 2022. Jeg har erfaring med at lave fede aktiviteter såsom rulleskøjte Disko, gysser gange til halloween, SFO OL Stævner, Bål og snitteværksted og SFO kørekorts lektioner på mooncar eller cykler. Jeg er vant til at arbejde i mange forskellige roller på SFO, hvilket er alt fra Afsender, indevagt, udevagt og skolesport i hallen. Jeg er meget fleksibel og elsker at have mange forskellige roller.

Jeg har arbejdet som støttepædagog/ressourcepædagog på Mellemtrin og udskolingen fra august 2022 til november 2022. Jeg har arbejdet med børn fra 6 til 9 klasse som støttepædagog. Det er både støtte fagligt, men også støtte til andre opgaver i hverdagen.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Mikkel T.'s kontaktoplysninger.