Opret tjener vikar profil - gratis og uforpligtende

Opret dig som tjener vikar

 

Står du og mangler et job/studiejob, eller har du bare lyst til at tjene lidt ekstra?

Hos Vikarportal.dk kan du oprette en gratis profil, hvorefter restaurationer i dit nærområde kan finde dig. Erfaring er ikke et krav, så du skal blot være positivt indstillet, klar på at tage fat og være min. 18 år. Jo mere du udfylder om dig selv, jo nemmere bliver det for den enkelte restauration at vælge lige netop dig. Et vellignende billede vil også være en fordel.

Du skal oprette en profil med din e-mailadresse og en selvvalgt adgangskode

 

Hvem kan oprette sig?

Alle der ønsker vikar arbejde på restaurant, café, bar eller lign.
Erfaring er ikke nødvendig, da du vil blive lært op ude på arbejdspladsen

Opret en profil og lad arbejdsgiverne finde frem til dig her

For restaurationer

Har du som restauration akut brug for personale, kan man finde dette i vores database. Ved oprettelse får I adgang til vores database, som giver et overblik over personale med forskellige kompetencer og erfaringer. I får desuden adgang til vikarernes kontaktoplysninger og kan se vikarens profilbillede. Når du søger efter en vikar, vises først de profiler, der er geografisk tættest på, eller du kan søge i et bestemt postnummer.

Find kvalificeret serveringspersonale

Vikarportal er en tjeneste, der har til formål at forbinde restaurationer og personale, der søger arbejde inden for serveringsbranchen. Vikarportal.dk sørger for, at det er enkelt, nemt og hurtigt, så både arbejdsgiver og arbejdstager slipper for unødvendige ansøgninger, samtaler mm.