Akut hjælp til at finde egnede kandidater til kort- og langtidsvikariater

For akut hjælp: ring på 71 74 11 02


Vikarportal leverer et aftalt antal kandidater til skolen inden for aftalt tidsramme
Første gang du bruger vores service er din pris kr.: 3.500,- kr. + moms.
Normal pris: kr. 5.000.- + moms
BEMÆRK: I faktureres KUN hvis en af de anviste kandidater ansættesimage

Flere skoler kontakter os, da de ikke kan finde det rigtige ”Match” til deres behov, og ønsker hjælp til en yderligere søgning i og uden for vores kartotek af kandidater.
Vikarportal ApS tilbyder facilitering af udvælgelsesprocessen med screening af kandidater med den ønskede profil for fagrække til skolen. Ønskes der en yderligere screening, kan Vikarportal bistå med online screening af kandidater.
<!--, samt deltagelse i samtaler på skolen ved en ansættelsessamtale.-->
FORDELE
Ved at benytte sig af vores facilitering opnås følgende fordele:

 

  • Ingen langsommelige opslag med løbetid på 30 dage på et medie, men brugbare resultater inden for få dage (efter aftale)
  • Ingen brug af tid på gennemlæsning af ansøgninger & CV. Vikarportal screener på forhånd
  • Ingen irrelevante kandidater. Vikarportal sender kun kandidater videre, som har de ønskede kvalifikationer
  • I bruger ingen unødig energi og tid på at foretage opringninger, da kandidaterne ringer direkte til skolen
  • Skolen slipper for at skulle holde styr på, hvilke kandidater som er interessante og ikke. Vikarportal leverer det aftalte antal ”rigtige” kandidater direkte til skolen.
  • ”No cure – No pay” Ansætter skolen ikke en af de leverede kandidater, fakturerer vi ikke for vores assistance.


Vikarportal oplever en stigende efterspørgsel fra skoler til hjælp af screening af uddannede lærere til kort- og langtidsvikariater landet over.
Igennem et større antal løste opgaver hos forskellige skoler, udbyder vi nu facilitering til screeningprocessen. Et forløb kan se ud som følgende:

CASE
En skole ringer til Vikarportal, efter at de har været gennem vores kartotek af profiler, og IKKE har fundet et rigtigt ”match” til netop deres behov.
Gennem samtale med Vikarportal, fortæller skolen om ønsker til mulige kandidater, såsom længde på vikariatet, start dato, fagkombination, antal lektioner, klassetrin, specifikke personlige ønsker.
Skolen aftaler med Vikarportal, hvornår det aftalte antal kandidater skal være til rådighed for skolen. Som regel aftales mellem 2 og 7 arb. dage.
Kandidaterne eller Vikarportal kontakter skolen på telefon inden for dette tidsrum.
Skolen aftaler nu selv den videre håndtering af samtaler og evt. ansættelsesvilkår, børneattest m.m. Vikarportal kan godt bistå med afholdelse af samtale med de valgte kandidater, men ser det ikke som hensigtsmæssigt, da den personlige kemi er afgørende for et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skolen og kandidaten.
Ansættes kandidaten på skolen, fakturerer Vikarportal. ApS skolen det aftalte beløb for ydelsen. Sker der ingen ansættelse, fakturerer Vikarportal ikke.

Basic Pakke:
Vikarportal leverer et aftalt antal kandidater til skolen inden for aftalt tidsramme. Ansættes en af disse, fakturerer Vikarportal ApS.
Pris:
Normal pris: kr.: 5.000,- +moms.
Try out pris for nye kunder: kr.: 3.500,- +moms
BEMÆRK: Der faktureres KUN hvis der ansættes en af de kandidater vikarportal.dk anviser

Hvis du står med en hasteopgave, kan vi mod et tillæg, smide hvad vi har i hænderne, og arbejde benhårdt på at finde kandadater til dig. Normalt arbejder vi med korte tidshorisonter, så det skal VIRKLIG haste!

<!--<b>Premium Pakke:
Vikarportal online-screener et antal kandidater gennem Google.Meet eller Microsoft Teams, og sender derefter det aftalte antal kandidater videre til skolen. Skolen kan gå direkte til en ansættelsessamtale ved aftale med kandidaten. Ansættes en af disse, fakturerer Vikarportal ApS. Pris: ring 71 74 11 02 for at aftale.


-->

 

Kontakt Vikarportal.dk

Tlf.:    71 74 11 02
Mail: [email protected]

 

 


Det siger vores kunder:

Nina Klokkervoll, skoleleder, Nærum Privatskole
Jeg stod akut og manglede en vikar og fandt vikarportal.dk på nettet. Under et døgn efter at have fortalt Thomas Loberg, medstifter af virkarportal.dk, om vores behov, fik vi tilbudt tre, meget egnede kandidater til vikariatet. Og sandelig om han ikke også fandt yderligere tre kandidater inden dagen var omme. Vikarportal.dk har ydet yderst god og hurtig service, og jeg vil som det første kontakte vikarportal.dk igen, hvis vi igen mangler en kompetent vikar.


Jakob Schmidt, Skoleder, Odder lille Friskole
Vi har brugt Vikarportal.dk som led i vores ansættelsesproces. Ved brug af deres service sparede vi både tid og ressourcer, hvor vi fik ”serveret” flere egnede kandidater til vores stilling. Vi har været glade for samarbejdet, den hurtige respons og vil også fremover tænke på Vikarportal, når vi igen skal have ansat personale.

Skoleleder Kim Buchardt, Ida Holsts Skole i Svendborg
Da vi i september stod og manglede en vikar til vores skole, henvendte vi os til vikarportalen.dk.
Efter at have talt med Thomas fra Vikarportalen.dk om vores behov, fik vi hurtigt tilbudt 3 kompetente kandidater til jobbet,
som efterfølgende har ført til ansættelse af en dygtig og engageret matematiklærer.Carsten Juhler, KKU – 10 klasserne
Jeg har brugt vikarportalen i forbindelse med en akut opgave, hvor jeg manglede en vikar.
Vikarportalen var hjælpsomme med såvel kandidater, som mere specifik hjælp i form af at udvide antallet af mulige ansøgere.
Jeg oplevede, at jeg fik hurtigt svar fra de vikarer som ejeren af vikarportal, Thomas, kontaktede efter min dialog med ham om udfordringen.