Anna Aaen N. - Lærervikar

2200 København N
Arbejdsradius:
20 km.
Alder:
26 år
Bruger oprettet:
2021
Bruger aktiv:
2023

Universitetsstuderende søger studierelevant job som lærervikar

Fag: Samfundsfag , Kristendomskundskab , Historie , Tysk , Engelsk , Dansk , Biologi , Billedkunst , Håndværk og design , Idræt , Madkundskab , Musik , Matematik , Geografi

Jeg er en 25 år gammel universitetsstuderende med en stor passion for undervisning og formidling. Med erfaring som tutor for bl.a. gymnasieelever tilbyder jeg kvalitetsundervisning i bl.a. samfundsfag, dansk, tysk og idræt. Jeg har gode kompetencer inden for formidling, da jeg er vant til at formidle komplekse regelsæt.
Til dagligt læser jeg Samfundsfag og Psykologi på Københavns Universitet. Her har jeg bl.a. haft fag omkring formidling, børns udvikling og pædagogik. Min ambition med denne uddannelse er at blive gymnasielærer.

Kvalifikationer

1. Underviser/Mentor hos GoTutor: Her har jeg hjulpet og motiveret unge gennem deres uddannelse. Planlagt korte og længerevarende undervisningsforløb.

2. Studentermedhjælper hos Uddannelses- og Forskningsstyrlesen: Primært vejledt studerende i SU, så et ellers komplekst område fremstår forståeligt.

3. Gymnastiktræner: underviste og motiverede et hold af små piger i alderen 3-5 år.

Kontaktoplysninger

Klik på knappen herunder for at få oplyst Anna Aaen N.'s kontaktoplysninger.